Så här jobbar vi:


Vi lägger upp redovisningen så att den passar just ditt företag. Det är viktigt att du som kund förstår det ekonomiska läget, varför vi varje månad skickar ut rapporter med information anpassad efter ditt företags behov. Vi ser också till att löner, skatter och avgifter är korrekta och att de betalas och redovisas i tid.


Självklart är vi även digitala.


Allt fler företag väljer att lägga om redovisningen helt, eller delvis, till digital hantering och det är vi självklart en del av. Vi arbetar då i Fortnox där ett digitalt samarbete med företagen blir enkel, snabb och effektiv. Vi hjäler till att hitta den bästa lösningen och att göra omställningen så smidig som möjligt. 

För de som föredrar att samla allt på papper i en pärm och lämna in, går detta lika bra.  

Våra tjänster:

Löpande redovisning


Vi tar hand om den löpande redovisningen. Det kan vara allt från bokföring och fakturering till utbetalningar och Rot-ansökningar samt redovisning av skatter och avgifter.

Årsredovisning och deklaration


Efter varje år upprättar vi bokslut, årsredovisning och inkomtdeklaration.  

Alltid tydligt sammanställt till bolagets revisor för smidig granskning.

Lönehantering


Vi tar hand om företagets löner. Vi sammanställer löneunderlag, upprättar lönebesked  som sen skickas digitalt direkt till de anställda.


Konsultation


Kanske behöver du starta nytt bolag eller ombilda en reden pågående verksamhet? Eller kanske behöver du se över den ekonomiska ställningen för att förbättra eller investera?  Vi hälper till!